VÅRA TJÄNSTER

Vi löser era problem

Trots att Engbloms Åkeri som företag redan passerat 90 år så är det ingen gammal trött pensionär som du möter på Videgränd 4. Ett klokt agerande med ekonomin där vinsterna återinvesteras i nya maskiner gör att företaget är vitalt – kryddat med en rejäl dos av erfarenhet och en lång historia.
Hos Engbloms är vi vana att lösa problem och tar gärna på oss hela entreprenader. Vi är experter på vatten- och avloppsledningar utomhus och fixar byten, stopp och läckor. Vi bygger avfallsanläggningar, såväl infiltration som trekammarbrunnar och minireningsverk. Gör betonggrunder till hus.
Vi utför trädfällning och hyr ut sopcontainrar, transporterar olika sorters gods. Lastar och lossar material såväl med bilkran som hjullastare. Snöröjer och borstar snö från hustak med lastbilskran & borste. I vår verkstad gör vi service och reparationer  på våra egna fordon.
iphone white
För att hänga med och kunna fortsätta erbjuda våra kunder hög servicenivå måste vi investera kontinuerligt i nya maskiner. Eftersom våra enheter mest går kortare sträckor är det sällan vi hinner köra slut på maskinerna. Att vi ändå uppdaterar fordonsflottan kontinuerligt beror dels på att vi vill ha bra maskiner att jobba med, men också på att vi satsar på enheter som klarar morgondagens miljökrav.
Vi prioriterar både den yttre miljö och arbetsmiljön för vår personal. Vår långsiktiga plan är att investera i 2–3 nya enheter varje år.

Vi är lite som åkerivärldens taxi. Snabba uppdrag med kort varsel är en av våra specialiteter.

Delägare i Sundfrakt

Engbloms Åkeri är ett av de större lokala åkerierna i regionen. Vi är tillräckligt stora för att klara våra kunders krav på snabb service. Samtidigt är vi inte större än att vi har lilla företagets närhet och snabbhet.

Engbloms Åkeri är även delägare i Sundfrakt, som är den lokala lastbilscentralen och maskincentralen. Det gör att vi kan ta del av det stora företagets fördelar vad gäller bredd, volymer och transportledning.

Vår maskinpark

3 st Hjulgrävare 14-16 ton Doosan
1 st Bandgrävare 7,5 ton Doosan
1 st Runtomsvängande Teleskoptruck Merlo 40.25 Lyfthöjd 25 meter
1 st Teleskoptruck Merlo 40.17 Lyfthöjd 17 meter
4 st Hjullastare vikt 4 – 15 ton
1 st PickUp
1 st Service & Verkstadsbuss
2 st 4-axlad Lastväxlarbil
3 st 3-axlade Lastväxlarbilar
5 st 2-axlade Lastbilar
1 st 3-axlad Lastbil
Våra lastbilar är utrustade med tippar och kraar med upp till 25 meters lyfthöjd

Image

KONTAKTA OSS

Oavsett vad ditt ärende gäller eller vem du behöver få tag i är du välkommen att kontakta oss.

Hitta oss

Engbloms Åkeri AB
Videgränd 4
852 34 Sundsvall